Ha január, akkor Esküvői Kiállítás a debreceni Lovardában, ahol kiállítóként fogok részt venni. Gyertek is látogassátok meg a a földszinten lévő standomat. Mindenkit szeretettel várok! ?
 
 
 
 
A kiállításról bővebben:
 
2017-ben – bár több kiállítási helyszín is szívesen látná – a szervezők döntése alapján újra a LOVARDÁBAN kerül megrendezésre a megakiállítás.  Érdemes már most csatlakozni a debreceni, miskolci, egri kiállítás közös facebook oldalához, mely a jobb felső sarokból elérhető, hisz menyasszonyi ruhát, belépőket lehet nyerni….
 
Debrecen eredeti Esküvői Kiállítás és vásárára mindig is jellemző volt, hogy ez az az esemény, ahol valóban mindenki jelen van aki számít, így az esküvőhöz egy helyen minden megtekinthető, megkönnyítve a választást, sőt itt rengeteg kedvezménnyel lehet hozzájutni az esküvő minden eleméhez, keljen az menyasszonynak, vőlegénynek, örömszülőnek.

Bár nem egy hasonló jellegű kiállítás próbálkozása elindult Debrecenben ennek az eseménynek a méreteire és felhozatalára jellemző, az a döbbenetes adat, hogy ha egy menyasszony az összes itt lévő szalon összes ruháját szeretné felpróbálni, ahhoz legalább egy hétre lenne szüksége, úgy, hogy egy pillanatra sem áll meg, nem iszik, nem eszik, nem alszik. Nem nehéz elgondolni, hogy mi lehet itt, ha a ruhaszalonok a kiállítás kb 15%-át teszik ki! Így gondolják az esküvőre készülők is, hisz az elmúlt Kiállításon is Debrecenen kívül 76 további településről, valamint három környező országból érkeztek a látogatók. 

Nem árt úgy készülni minden esküvő előtt állónak, hogy érdemes megvárni ezt a hétvégét mindenféle döntéssel, hisz itt egyrészt hatalmas választékkal, másrészt meglepően nagy kedvezményekkel találkozhatnak. Nem lehet jó érzés egy-egy elhamarkodott döntés miatt azzal szembesülni, hogy itt jóval szebbhez, jobbhoz hozzájuthatott volna a pár ráadásul jóval kellemesebb áron!

Így, hogy a régió legnagyobb vidéki kiállításáról beszélünk, melyet a kiállítási szezon elejére időzítettünk, melyen a Szakma szinte teljes egészében felvonul az sem lehet indok, hogy még máshol is szét akar nézni az érdeklődő pár.

Akik konkrétan még nem tudják mikor lesz az esküvőjük azok is rengeteg ötlettel gazdagodhatnak, és akik csak egy látványos programra kíváncsiak a hideg téli hétvégén, azok is megtalálják ezt ebben az eseményben, kezdve az óriás csokiszökőkutaktól, a különleges tortacsodákig, a hatalmas limuzinoktól, a mixershowig a közel ezer menyasszonyi, vőlegényi ruháig, a látványos dekorációktól, virágcsokroktól, az év legszebb menyasszonyáig.

Ismét lesz az óránkénti nyereménysorsolás is, ahol szintén értékes nyeremények kerülnek sorsolásra.
Számos játék és ezek nyereményátadása, melyek közt van félmilliós értékű is.!

Érdemes már most csatlakozni a debreceni, miskolci, egri kiállítás közös facebook oldalához, mely főoldalról elérhető, hisz menyasszonyi ruhát, belépőket lehet nyerni. 

http://www.facebook.com/eskuvoikiallitas/
Végül néhány érdekes adat: Ha a Debreceni Kiállítás valamennyi debreceni résztvevőjének az üzletébe szeretne valaki ellátogatni, az több, mint 10 napba telne, 700 km-t kéne hozzá autózni. Ha vidéki kiállítókhoz is szeretne, az újabb 2000 km autózást jelentene.

Ha csak a debrecenieket látogatnák külön-külön végig legalább 10 nap szabadság, párban természetesen már 20, ha az örömszülők is mennek, akár 40 napnyi szabadság kellene hozzá… persze, ha alkalmazottak.

Ha vállalkozóként dolgoznak, akkor minden nap bevételkiesést jelenthet, hisz mondjuk a fodrász, autószerelő, stb., ha nem dolgozik, nem keres. Ha egy igazán nem magas 8.000 Ft-os napi kieséssel számolunk, az 10 napnál 80.000 Ft, a párnak már 160.000 Ft, az örömszülőkkel már 300.000 Ft fölött járunk!

10 nap alatt persze csak autóval járhatjuk végig a Kiállítókat, az ide-oda autózás nagyjából 700 km-t emészt fel, ami kb.: 30.000 Ft-nyi üzemanyag, persze, ha a Pár debreceni. Ha például a Debrecenből alig 20 km-re lévő Hajdúböszörményben laknak, ehhez máris újabb 400 km-t és 17.000 Ft üzemanyag költséget lehet adni.

Az elmúlt évek tapasztalata az, hogy a Kiállításon átlagosan 15% kedvezményt adnak a portékájukat kínáló jelen lévők. Így minden a „Nagy Napra” költött 1.000.000 Ft-ból 150.000 Ft maradhat a kasszában.

Megéri mindez egy mozijegy árát? A belépő ára, mely mindkét napon többszöri belépésre jogosít (karszalaggal együtt) és egyben tombola is: 1500 Ft. Előzetes jegyvásárlásra, látogati regisztrációra nincs szükség! A kiállításról naprakész információk a www.eskuvoiiranytu.hu oldalon találhatóak.
infóvonal: 30-423-88-41